انتقاد کارکنان از یک مدیرکل احتمالی/ بلاتکلیفی در پارس شمالی/ ادامه فعالیت در حریم ساحل بوشهر
خبرنگاران ما در جریان پیگیری های خبری خود به زمزمه هایی برمی خورند که میهمان کردن خوانندگان به این شنیده ها خالی از لطف نیست:
- نخست اینکه چهاردهمین دوره نکوداشت روز بوشهر که همزمان با فعالیت شهرداری و شورای جدید بود، موسیقی محلی از برنامه های آن حذف شد.
- مطرح شدن میلاد عباس زاده به عنوان گزینه مدیرکلی ورزش و جوانان استان بوشهر با انتقاداتی مبنی بر عدم تجربه مدیریتی و اجرایی وی همراه شده است. در همین زمینه نامه ای با امضای ۱۰۰ تن از کارکنان اداره کل ورزش استان به دست خلیج فارس رسیده که خواستار بکارگیری نیروهای این اداره برای مدیرکلی شده اند. گویا استاندار هم در این خصوص نظر مثبت داشته، اما لابی نمایندگان مجلس برای انتصابات قوی تر است.
- با وجود وعدههای بسیار برای احیاء پارش شمالی و بهرهبرداری از این میدان گازی در استان بوشهر اما وعدههای مسئولان به سرانجام مشخصی نرسیده است. شنیدهها حاکیست بیشتر پیمانهای پشتیبانی در مدیریت منطقه پارس شمالی به اتمام رسیده و بخش زیادی از کارکنان از خدمات پشتیبانی محروم هستند. پیمان غذای پارس شمالی سه سال است بدون هیچ توضیحی از سوی سازمان منطقه پارس جنوبی تعطیل شده، کارکنان پیمانکاری نقلیه هم حدود سه ماه است بدون دریافتی به کار مشغولند. دو بار اعتصاب کردهاند و کل شرکت را به تعطیلی کشاندهاند اما به نتیجه مشخصی نرسیدهاند. گفته میشود خرید آب در این منطقه بدون قرارداد مانده و آب برای فضای سبز و آشامیدن تهیه نمیشود. با این رویه مشخص نیست سال جدید پارس شمالی زنده باشد که بتوان وعده احیای آن را داد.
- شنیده شده حکم مدیریت روابط عمومی استانداری بوشهر به نام “عباس مطاف” صادر خواهد شد. وی از برنامه سازان جوان و موفق صداوسیمای استان است.
- گفته می شود مهدی صفوی گزینه ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر است. وی از سال ۸۹ مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان بوده است.
- از جواد عرب به عنوان گزینه استان برای مدیریت شرکت توزیع برق استان بوشهر یاد می شود. وی اکنون مدیر برق گناوه است.
- در حالی که در پی بازدید اخیر استانداران بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد، مهمترین مشکل پیش روی پروژه جاده گناوه- گچساران شکایت اداره منابع طبیعی عنوان شد که استاندار بوشهر دستور استرداد این دعوا را داد، حالا همکاری نکردن شرکت آب و فاضلاب بهبهان خوزستان دلیل تعطیلی دوباره این پروژه راهسازی عنوان شده است. گفته شده بود این پروژه در نیمه اول سال آینده به بهره برداری می رسد.
- افکار عمومی در بوشهر درباره دو پروژه در ساحل یکی از پارک لیان و دیگری منازل شرکت نفتکش ابهام دارند. درباره مورد دوم، ۳۰ بهمن دادستان بوشهر در مصاحبه با صداوسیما گفت که “برای رفع تصرف و بازگشت به مردم مهلت کوتاه ده روزه دادهایم و امیدواریم که انجام شود و اگر نشد پس از ده روز برخورد قضایی را انجام میدهیم.” با گذشت بیش از ۲۰ روز، اقدام اجرایی برای رفع تصرف از خریم ساحل توسط نفتکش دیده نشده است.
- جمی ها از اینکه در پروژه های سفر ریاست جمهوری جا مانده اند گلایه دارند. از آنجایی که بیشتر اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان تخصیص می یابد اهالی این شهرستان نبود پروژه ای مربوط به جم در مصوبات سفر را ناشی از کم توجهی مسئولان شهرستانی و استانی می دانند.
- یکی از دلایل عدم استقبال مردم از دُز سوم واکسن کرونا، نبود واکسن های باکیفیت و تمرکز بر سینوفارم چینی یا واکسن های داخلی عنوان می شود. براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، ۳۳ درصد جمعیت استان مرحله سوم اکسن را تزریق کرده اند، درحالی که تزریق مراحل اول و دوم حدود ۸۰ درصد بوده است.
- گفته می شود انبار و سردخانه میوه مستقر در بندر بوشهر که در دهه هشتاد به بخش خصوصی واگذار شده بود، کاربری خود را به انبار پارچه تغییر داده است.
- کارکنان شهرداری بوشهر نسبت به آئین نامه جدید رفاهی گلایه مند هستند و معتقدند امورات رفاهی آنها نسبت به قبل کاهش یافته است.
- سازمان غذا و دارو برای داروخانه هلال احمر بوشهر مجوز صادر نکرد. روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درخصوص پیامی که در شبکه های اجتماعی منتشر شده، اعلام کرد: درخصوص عدم مجوز داروخانه هلال احمر برای عرضه داروهای خاص؛ پرونده این داروخانه برای دومین باردر نیمه اول امسال با نظر موافق کمیسیون ۲۰ امور داروخانههای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصویب و برای اظهارنظر نهایی به کمیسیون امور داروخانه سازمان غذا و داروی کشور فرستاده شد، اما این سازمان با اعلام اینکه همه داروخانههای بدون مجوز هلال احمر باید رسیدگی شوند برای داروخانه هلال احمر بوشهر مجوز لازم را صادر نکرد. در این توضیحات اعلام شده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تمام داروهای خاص استان را تامین میکند و به واسطه سایر داروخانهها و با قیمت دولتی به مردم تحویل میدهد.
- قانون اعطای تابعیت به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی، هرچند برای رفع مشکل شناسنامه نداشتن فرزندان حاصل از این نوع ازدواج ها اقدام خوبی بود، ولی اثرات سویی داشته است. برخی گزارش ها از افزایش ازدواجهای زنان زیر ۱۸سال با اتباع بیگانه خصوصا افغان حکایت دارد.
- اعلام استاندار مبنی بر حضور ۸ میلیون مسافر نوروزی در استان باعث نگرانی هایی پیرامون انتشار بیماری در قالب این سفرها و پیک جدید کرونا در اردیبهشت ماه را در پی داشته است. با توجه به اینکه بخش عمده مسافران بوشهر به صورت خودچادری و اقامت در ساحل هستند؛ عملا امکان نظارت درخصوص تزریق هر سه دُز واکسن توسط آنها وجود ندارد.
- اجباری شدن ثبت کارتخوان ها در سامانه مالیاتی موجب حراج دستگاههای پوز شده و فروش این دستگاهها در فضای مجازی نیز افزایش پیدا کرده است.
- دست آخر اینکه گوشت تنظیم بازاری در بوشهر کیمیا شد و با وجود وعده برخی مسئولان، مراکز عرضه این محصولات چیزی برای عرضه ندارند.