داروخانه هلال احمر بوشهر در انتظار مجوز/ آشیانه بالگرد امدادی نیازمند ۸ میلیارد

دالکی خبر: به گفته حاجیانی، وضعیت انبارهای جمعیت هلال احمر استان مطلوب است.

دالکی خبر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های هلال احمر استان بوشهر ساخت آشیانه بالگرد امدادی در محله تنگگ است که برای ساخت آن حداقل ۸ میلیارد تومان نیازمند است که به تامین آن توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی امیدواریم.

به گزارش دالکی خبر؛ غلامرضا حاجیانی در نشست خبری به مناسبت صدمین سال تاسیس هلال احمر اظهار داشت: داروخانه هلال احمر استان بوشهر علاوه بر مجوز استانی باید مجوز کشوری را نیز کسب کند که بتواند داروهای خاص را در اختیار بیماران قرار بدهد که امیدواریم پیگیری ها در مرکز کشور به نتیجه برسد.

۶۴۰۰ داوطلب سازمان یافته در جمعیت هلال احمر استان بوشهر  

وی ادامه داد: ۶هزار و ۴۰۰ داوطلب در سامانه جمعیت هلال احمر ثبت نام و دارای کارت عضویت هستند اما در کنار این افراد حدود ۲۰ هزار نفر به صورت داوطلبانه در زمان حوادث و رویدادها این جمعیت را همراهی می کنند.

حاجیانی توزیع سه هزار بسته معیشتی با سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار، ایجاد بانک امانات درمانی تجهیزات پزشکی، اجرای طرح نذر آب و احداث ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر خط انتقال آب با کمک خیرین با ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار، تهیه ۳۷ منبع آب برای محرومان در استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان را از جمله کارهای انجام شده از سوی جمعیت هلال احمر عنوان کرد.

انبارهای هلال احمر مشکلی ندارد

وی درباره شارژ انبارهای جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: وضعیت انبارهای جمعیت هلال احمر استان مطلوب است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد، ضمن اینکه هلال احمر از نظر لجستیکی توانمند است و درصورت بروز حادثه و کمبود، امکان تامین از سایر استان های معین فراهم می باشد.

حاجیانی اضافه کرد: یک سری اقلام ۱۶ گانه زیستی و خوراکی در انبارهای امدادی باید جود داشته باشد اقلامی که تاریخ دارند ۶ تا هفت ماه قبل از تاریخ انقضاء با هماهنگی انجام شده در مناطقی از کشور که مورد نیاز است ارسال و توزیع می شود.

وی با بیان اینکه در شرایط عادی باید معادل ۲ درصد از جمعیت استان اقلام زیستی و خوارکی در انبارهای جمعیت هلال احمر نگهداری شوند گفت: با توجه به وجود شبکه لجستیکی در هلال احمر د رصورت بروز حادثه اگر موجودی انبارها کافی نباشد این وظیفه استانهای معین است که کمبودها را جبران کنند.

وقوع ۶۶۲ حادثه در سال گذشته در استان بوشهر

حاجیانی در باره حوادث استان بوشهر گفت: سال گذشته هشت هزار و ۹۶۳ نفر در ۶۶۲ حادثه در استان بوشهر دچار حادثه شدند که برای هشت هزار و ۸۸۵ نفر عملیات امداد و نجات انجام و ۴۰۱ نفر نیز نجات یافتند.

وی ادامه داد: در این مدت ۱۶ سورتی پرواز نیز انجام شد.

حاجیانی گفت: بیشترین آمار خدمات امدادی جمعیت هلال احمر با ۲۸۳ حادثه در بخش جاده‌ای و در بخش کوهستان نیز ۴۹ مورد به علت بی توجهی و ناآشنایی برخی افراد، کوهنوردان و گردشگران با مسیر بویژه در منطقه دشتستان رخ داد.

وی یادآور شد: از لحاظ لجستیکی بیشتر پایگاه‌های امدادی مجهز به خودروهای امدادی و آمبولانس هستند که در شرایط عادی امکانات موجود پاسخگو است اما در شرایط اضطرار باید از استان‌های معین شامل فارس و کهگیلویه و بویراحمد استفاده شود.

تاسیس ۱۴۷ خانه هلال در استان بوشهر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: با هدف ارائه آموزش‌های مختلف امدادی و افزایش تاب آوری در جامعه ۱۴۷ خانه هلال در این استان راه اندازی شده است که ۵۰ درصد آنها فعال و مابقی نیمه فعال هستند.

حاجیانی اضافه کرد: شکل‌گیری خانه‌های هلال به عنوان یکی از مولفه‌های تقویت اعتماد و سرمایه اجتماعی به شمار می‌رود و نقش جمعیت هلال احمر در ارتباط با شکل‌گیری این خانه‌ها تسهیل‌گری است و خدمات آن از سوی افراد بومی و ساکن هر منطقه به صورت داوطلبانه ارایه می‌شود.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر بیش از سه هزار و ۴۸۴ نفر در خانه‌های هلال استان بوشهر عضو هستند و آموزش‌های لازم را فراگرفته اند.

حاجیانی ادامه داد: همچنین خانه هلال انارستان جم به دلیل ارائه خدمات اجتماعی و فرهنگی و پوشش چندین فقره حادثه مقام دوم خانه های هلال کشور را کسب کرده است.