تبلیغات فرزندآوری نتیجه می دهد؟
دالکی خبر: مدتهاست که کاهش جمعیت به معضلی برای مسئولان کشور بدل شده و برخی در تلاش هستند با طرحهای تشویقی جمعیت را به ازدواج و فرزندآوری تشویق کنند.
به گزارش دالکی خبر؛ البته که این طرحها نه آنقدر جذاب است که باعث شود کسی به لحاظ اقتصادی به فرزندآوری تشویق شود و نه آن قدر مطالعه شده که بتواند بر تصمیم افرادی که قید بچه دار شدن را زده اند تاثیری بگذارد و آنان را تشویق به این کار کند. این طرحها در نهایت برای کسانی اجرا می شود که خودشان تصمیم به بچه دار شدن داشته اند، در واقع یعنی کسی که از آینده و زندگی خودش هم اطمینان ندارد، به سختی قبول می کند فرزندش را هم در چنین شرایطی و چه بسا بدتر از آن قرار دهد.
موضوع مهمتر آن است که اگر مسئولان واقعا دوست دارند جمعیت کشور جوان باشد و در آینده هم مشکل جمعیتی نداشته باشیم چرا به جای اصرار بر فرزندآوری، به این راحتی اجازه می دهند فرزندان این آب و خاک این چنین گسترده دست به مهاجرت بزنند و از این خاک و بوم بروند؟
چه تضمینی هست که فرزندانی که با این همه تبلیغات در این روزها به دنیا میآیند، در چند سال آینده تصمیم مشابهی نگیرند و دست به مهاجرت نزنند؟
در سالهای اخیر شاهد خروج سرمایه های فراوانی از کشور هستیم و نخبگان کشور به سرعت و شدت از کشور خارج شده و می شوند، حالا و در این شرایط اقتصادی کار به جایی رسیده که کارگران ساده نیز مهاجرت می کنند و اصلی ترین علت آن از سوی کارشناسان، سرکوب دستمزدهاست.
کجای دنیا کارگری برای یک ماه کار، کمتر از ۲۰۰ دلار در ماه میگیرد؟ در کشور ما در بسیاری از موارد قیمت کالاهای اساسی مانند برنج، روغن و سایر اقلام اساسی که مردم استفاده می کنند با قیمت گران ترین کالاها در کشورهای اروپایی برابری می کند در حالی که دستمزدها اصلا به هیچ وجه قابل مقایسه نیست و همین موضوع به مهاجرت گسترده مردم از کشور منجر شده است.
همین چند روز پیش اعلام شد، در ترکیه برای سومین بار در سال جاری، افزایش حقوق در نظر گرفته شده تا تورم موجود قدرت خرید مردم را کم نکند، خوب است مسئولان ما هم اندکی از همسایگان بیاموزند!