لغو حکم مدیرکل بازنشسته/ گزینه یک مدیرکلی استانداری/ تورم استان همچنان بالاتر از کشور
خبرنگاران ما در جریان پیگیری های خبری خود به زمزمه هایی برمی خورند که میهمان کردن خوانندگان به این شنیده ها خالی از لطف نیست:
- نخست اینکه، با گذشت شش ماه از سفر رییس دولت به استان، وعده تولید آب از نیروگاه اتمی بوشهر درگیر بروکراسی اداری شده است. سازمان انرژی اتمی طرح اولیه آبشیرین کن ۷۰ هزارمتری در فاز دوم نیروگاه اتمی بوشهر را ارائه کرده، ولی وزارت نیرو هنوز مجوز خرید تضمینی آن را صادر نکرده است.
- از ایرج مزارعی به عنوان گزینه مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری بوشهر یاد می شود. وی سابقه معاونت خبر صداوسیمای بوشهر و خوزستان را داشته و در انتخابات دوره قبل مجلس از حوزه دشتستان کاندیدا شد.
- در حالی که سال گذشته رستمپور مدیرکل دفتر شهری استانداری بوشهر در پاسخ به مطالبه کارکنان شهرداری های، از برگزاری کمیسیون مربوطه برای فوق العاده ویژه آنها خبر داد، اما طبق تماس برخی کارکنان شهرداری ها، این کمیسیون تا کنون تشکیل نشده است. کارکنان شهرداری های استان منتظر تشکیل این کمیسیون در جهت مطالبات خود هستتد.
- مدیرکل تامین اجتماعی بوشهر ابقا شد. عباس دیری که در روزهای پایانی سال گذشته با حکم مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، بازنشستگی اش اعلام شده بود، در روزهای ابتدایی سالجاری در نامه دیگری، بازنشستگی اش ملغی اعلام گردید. دیری در دی ماه ۹۹ به عنوان سرپرست تامین اجتماعی و در اردیبهشت ماه پارسال با حکم مدیرعامل سازمان به عنوان مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر منصوب شد.
- در هفته گذشته برخی شرکتهای اینترنتی قیمت اینترنت خانگی را دو برابر کردند.این در حالی است که ابراهیم رییسی در تبلیغات ریاست جمهوری، وعده اینترنت ارزان و حتی رایگان برای سه دهک جامعه داده بود.
- شنیده می شود هفته پیش دو صیاد در شهر دلوار به دلیل انفجار مواد محترقه دچار سوختگی شده و به بیمارستان منتقل شدند. گفته می شود آنها قصد استفاده از این مواد محترقه برای صید ماهی در دریا داشته اند!
- برخی شهروندان بوشهری با اشاره به سرقت کابل های تلفن، از تاخیر زیاد در جایگزینی کابل ها از سوی مخابرات گلایه دارند. ظاهرا شرکت مخابرات درخصوص مناطقی که سرقت ها تکرار شود، جایگزینی کابل را در اولویت نمی گذارد که عملا مشترکان جریمه می شوند.
- در حالی که بانک های بوشهر به روایت گزارش های بانک مرکزی از نظر پرداخت تسهیلات نسبت به منابع در اختیاران، رتبه آخر کشور را دارند، در اتفاقی قابل تامل، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفته: بانک های بوشهر در کنار یزد در پرداخت تسهیلات ازدواج با عملکرد ۹۴ درصدی رتبه برتر را کسب کردند. طبق گفته یامین پور، بدترین عملکرد بانکهای عامل در خراسان شمالی و کهگیلویه و بویراحمد (زیر ۸۰ درصد) بوده است.
- اطلاعیه اخیر شرکت آبفای استان بوشهر در مورد افزایش تعرفه آب خانگی برای مصارف بالاتر از ۱۶ متر مکعب در ماه، با انتقاداتی مطرح شده است. به عقیده برخی کارشناسان، با توجه به شرایط و گرمای استان، نیاز است سرانه مصرف آب خانوار به روز شود.
- استاندار بوشهر در خصوص پارس جنوبی ضعف ظاهرا شده است. بی توجهی وزیر کار به نامه محمدی زاده برای تعیین مدیرعامل بومی در پتروشیمی جم و عدم احصای حقوق استان از درآمدهای این مجموعه که موردتاکید رییسی در سفر استانی اش بود تا بتوان در بودجه استان اعمال کرد، از ضعف های عملکردی استاندار در این بخش محسوب می شود
- از شما چه پنهان درآمد گمرکات بوشهردر سال گذشته رشد ۶۲ درصدی داشته و بالاتر از تعهد بودجه بوده، ضمن اینکه از نظر صادرات غیرنفتی، گمرکات این استان بعد از هرمزگان رتبه دوم داشته اند.
- طبق گزارش های منتشر شده، سال گذشته ۵۵ درصد عمرانی اعتبارات استان محقق شده تا روند تکمیل پروژه ها طولانی تر شود. این درحالی است که بوشهر هرساله سهم بالایی از تامین درآمد خزانه کشور را دارد، ولی در زمان تزریق بودجه به سبک و سیاق سایر استان ها عمل می شود.
- نرخ تورم بوشهر همچنان بالاتر از میانگین کشور است. براساس آخرین گزارش مرکز آمار درباره نرخ تورم خانوار کشور منتهی به اسفند پارسال، برای بوشهر تورم ۴۲ درصدی برآورد شد، این شاخص برای کشور ۴۰ درصد بوده است.
- بازنشستگان از تمدید مجدد بیمه تکمیلی شان با بیمه آتیهسازان حافظ گلایه مند هستند و معتقدند این شرکت یکی از ضعیفترین بیمههاست و تعهدش مبنی بر پوشش ۷۰ درصدی هزینه ها به نتیجه نرسیده است.
- عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل سابق آبفا استان بوشهر به همین سمت در زادگاهش (هرمزگان) منصوب شد.
- افزایش دما در کشور آنهم در نیمه نخست فروردین امسال، زنگ هشدار برای شبکه برق را به صدا درآورده است، با این حال مقامات وزارت نیرو وعده داده اند در روزهای گرم سال خاموشی نداریم.
- آمارها از افزایش موارد ابتلا و بستریهای کرونا در کشور و از جمله بوشهر حکایت دارد، ضمن اینکه میزان مراجعات سرپایی نیز بالا رفته است. برهمین اساس پیش بینی شده پیک هفتم گرونا در اردیبهشت رخ می دهد.
- در پی بازگشایی مدارس، سرویس تردد دانش آموزان به دغدغه خانواده هایی مبدل شده که فاصله محل تحصیل فرزندشان زیاد است. با توجه به تعطیلی دو ساله کرونایی مدارس، عملا برنامه ریزی برای فعال کردن سرویس مدارس صورت نگرفته و بسیاری ناچارند با قیمت های بالا و بدون نظارت تاکسی تلفنی ها فرزند خود را بین خانه تا مدرسه جابجا کنند.
- مطالبه جایگزینی خودرو خارجی مسئولان با خودروی داخلی جدی شده است. با آنکه خرید خودروی خارجی توسط نهادهای دولتی ممنوع است اما اکثر مدیران دولتی و مسئولان خودروی خارجی در اختیار دارند که این موضوع نشاندهنده ضعف بارز دستگاههای نظارتی است.
- برخی از اقشار جامعه و دهک های پایین در انتظار واریز یارانه رمضان هستند. گویا واریز یارانه ۲۲ بهمن و نوروز این توقع را برای رمضان هم ایجاد کرده است.
- خرید زولبیا و بامیه به دلیل گرانی نصف شده است. گویا زولبیا و بامیه در ماه رمضان امسال با ثبت رشد ۵۰ درصدی قیمت، رکورد گرانی اقلام خوراکی این ماه را از آن خود کرده اند. کمبود روغن و شکر طی ماههای گذشته بیشترین تاثیر را در این رکوردشکنی داشته اند.
- انتظار برای تغییر برخی استانداران در کشور ایجاد شده است. گویا این انتظار با توجه به نتایج حاصل از ارزیابی و بازرسی ویژه است.
- طبق اعلام استاندار در آیین تجلیل و تقدیر از اعضای ستاد تسهیل سفر گفت: طبق مصوبه شورای تامین استان، ۹۰۰ موتور لنج که سال قبل از سفر باز مانده اند مجوز رفتن سفر دارند به شرط آنکه نصف بار آنها کالای اساسی و مصرفی مردم باشد.
- دست آخر اینکه، در شرایطی که هنوز مجوز تور جام جهانی قطر برای آژانس های هواپیمایی صادر نشده برخی از آژانسهای مسافرتی فروش تور جام جهانی را شروع کرده اند. گفتنی است این تورها از ۵۰ میلیون تومان تا ۱۳۷ میلیون تومان قیمت دارند.